Subscribe via: RSS

PSY’AVIAH släpper nytt med gästspel av bl.a Front 242

Posted on 17 May 2010

PSY’AVIAH släpper nytt med gästspel av bl.a Front 242

Det belgiska bandet PSY’AVIAH släpper nu sin nya skiva “Eclectric” via skivbolaget Alfa Matrix. Den här gången gästspelar inga mindre än Jean-Luc De Meyer (FRONT 242) i låten “Ophelie” och Jennifer Parkin (Ayria) i kommande dansgolvshiten “Into The Game”.

Albumet släpps i två versioner – en vanlig CD och en 2CD Deluxe version i begränsad upplaga med bonusskivan “Eclectricism”, där man får höra omtolkningar av Kristell Lowagie, Sowphie, IC 434, Acylum, Encoder, Sebastian Komor, EX.ES, Dead Errant Soul, Essence Of Mind, Studio-X, Implant med flera.

Komplett låtlista och smakprov på flera av låtarna finns på Alfa Matrix hemsida.

Share Button

Comments are closed.