Subscribe via: RSS

Dual Density och EkoBrottsMyndigheten på Neostalgia 29 maj

Posted on 20 May 2010

Dual Density och EkoBrottsMyndigheten på Neostalgia 29 maj

Fullsatt igen på Neostalgia? Ja risken är överhängande att det blir fullt när Neostalgia Skåne bjuder in till kalas för alla smaker. Två dansgolv + The Dungeon och 2 liveband bjuds på Deep i Malmö den 29 maj.

Nykomlingarna på den svenska electropopscenen – Dual Density – högaktuella med debutalbumet “Soul Ecstacy” som släpps 4 juni på Tyska Conzoom Records, spelar live. Utöver detta blir det tokrolig oldschool-EBM på svenska då Ekobrottsmyndigheten från Göteborg också spelar.

Lyssna på Dual Density här

Lyssna på Ekobrottsmyndigheten här

På ena dansgolvet kommer man att köra tungt, mörkt och brutalt och på andra dansgolvet utlovas det  trallvänligt, livsbejakande och glädjesprudlande! På båda dansgolven serveras såväl klassiska synthits som modernare elektroniska tongånger. Och, eftersom det blev så uppskattat förra gången, har man åter DJ’s även i The Dungeon; baren där det denna afton, förutom öl och shots, serveras skön postpunk, goth o.dyl. av DJ’s bokade av nya klubben Swallow, bl.a. Castrup från Repeat Records.

På ovanvåningen vankas karaoke med massor av klassiska synthhits!

Ordinarie entrépris är 80 kr. Entrépris för er som kan visa upp medlemskort från Neostalgia, Distortion eller Vogon är 60 kr och alla som är eller går med i Neostalgias grupp här på facebook, tackar ja till detta event senast kl. 21 lördagen den 29:e och dyker upp före kl. 1 kommer in för bara 40 kr!

Neostalgias Facebookgrupp finns på
http://www.facebook.com/group.php?gid=5496263085

De tre senaste Neostalgia-festerna har det som sagt blivit fullsatt, så ett hett tips är att inte dyka upp allt för sent!

Jens Atterstrand, ElektroSkull – Synthportalen

Share Button

Comments are closed.

Neuf

Ginza

Poponaut.de

Radio Virus

Storming the Base

Our Flickr Photos - See all photos

Related sites